Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, a myslíte si, že ČSSD má krom názvu se sociální demokracií něco společného?

0 0
možnosti
PK

Konkrétně na severu Čech se ČSSD musí prozatím smířit s tím, že jediný kdo v této části země držel prapor nahoře, byl Jaroslav Foldyna.

Nehodlám zde řešit jeho osobnost, ale prostě konstatuji, že to byl on, kdo byl vidět a ke straně přitáhl pozornost. Ano, někdy negativní. Ale víme jak to je s negativní reklamou, že?

Nicméně Socdem jako celek ztratila dost příznivců spojenectvím s Babišem, které navíc bylo vyhlášeno dříve, než proběhlo stranické referendum a tím si o tom obyčejný volič může myslet ledasco.

O následné podpoře od komunistů už ani mluvit nemusíme.

No a severočeští voliči si na tu hlavu donekonečna zjevně kálet nenechají. Upřímně. Ta kandidátka byla fackou slušnému voliči ČSSD.

0 0
možnosti

Mne stav ČSSD nepřekvapuje. Jeho předseda Miloš Zeman se v Bamberku kompromitoval s divnými lidmi, pak ČSSD dehonestoval Opoziční smlouvou s Václavem Klausem a pak se pomstil nekonečnými pomluvami svým sociálním demokratům za to, že ho nepodrželi v prezidentských volbách. Pak je chtěl zlikvidovat tím, že proti nim utvořil novou levicovou stranu, která se naštěstí neujala. Pak následoval Haškův Lánský puč vůči spolustraníkům. Pak ČSSD vstoupila do vlády s Babišovým ANO, které si přivlastňovalo úspěchy sociálních demokratů. A v poslední době se tyto dvě strany předhánějí v populismu a likvidaci naší ekonomiky. To není cesta k likvidaci ČSSD jen v Ústeckém kraji!

Co si představujete pod klasickými sociálně demokratickými problémy a pod moderními sociálně demokratickými problémy?

:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 567x
Analytik, energetik a konzultant. V energetice působí už více než 35 let. Býval členem dozorčí rady ČEZ, a. s., poradcem ministrů životního prostředí a průmyslu a obchodu. Hodně se věnoval konzultační činnosti pro firmy i státní instituce, byl členem Pačesovy komise pro aktualizaci státní energetické koncepce. Do července 2019 byl členem Rady ERÚ. Vystudoval ČVUT, fakultu strojního inženýrství. V současnosti se aktivně zabývá politickým děním.

Seznam rubrik