Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednoduše. Ebonitovou tyč a liščí ocas.

0 0
možnosti

Jako dnes si pamatuji, když Klaus vykřikoval, že je třeba dostavět Temelín ze státních peněz, tedy z peněz daňových poplatníků, abychom mohli mít do budoucna levnější energii. A hle, cena energie se odvíjí od ceny trhu, aniž bychom byli jakkoli za to zaplacení zvýhodněni. A dnes zase prosakují zprávy o tom, že by rozšíření jaderných elektráren měl platit stát. Tak že nás stát a zbylí akcionáři ČEZu okradou podruhé. Jděte se už fakt bodnout.

2 0
možnosti
Foto

Mohl byste prosím uvést odkaz na záznam výkřiků, jež Klausovi přisuzujete?

Chci si ověřit, jestli je to vykřikování faktem, nebo jen produktem Vaší fantazie. Pamatuji si to trochu jinak, ale rád se nechám přesvědčit důkazy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 567x
Analytik, energetik a konzultant. V energetice působí už více než 35 let. Býval členem dozorčí rady ČEZ, a. s., poradcem ministrů životního prostředí a průmyslu a obchodu. Hodně se věnoval konzultační činnosti pro firmy i státní instituce, byl členem Pačesovy komise pro aktualizaci státní energetické koncepce. Do července 2019 byl členem Rady ERÚ. Vystudoval ČVUT, fakultu strojního inženýrství. V současnosti se aktivně zabývá politickým děním.

Seznam rubrik